Boilers

Complete boiler voor caravan, camper en boot.

 

XB-3 Combi Boiler


De 3 liter wordt geleverd als combi met een 12VDC 200W verwarmingselement en een 230VAC 300W verwarmingselement.Vanaf €299,-                      Product bekijken

XB-6 Boiler


De 6 liter wordt geleverd met een 230VAC 300W verwarmingselement.
Vanaf €249,-                      Product bekijken

XB-10 Boiler


De 10 liter wordt geleverd met een 230VAC 600W element.  


Vanaf €349,-                      Product bekijken

Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Productinformatie


De Heatek boilers zijn ideaal om het water in de caravan, camper of boot op te warmen. Door het slimme ontwerp warmen de Heatek boilers het water snel op en houden het gedurende lange tijd warm. De geavanceerde geïsoleerde behuizing houdt de watertemperatuur op een constant niveau voor een lange tijd.

De Heatek boiler is verkrijgbaar in een 3 liter, 6 liter en 10 liter uitvoering.

  • De 3 liter wordt geleverd als combi met een 12VDC 200W verwarmingselement en een 230VAC 300W verwarmingselement.
  • De 6 liter wordt geleverd met een 230VAC 300W verwarmingselement.
  • De 10 liter wordt geleverd met een 230VAC 600W element.  

Het zeer nauwkeurige verwarmingselement en de speciale isolatiebehuizing zorgen voor het comfort van warm water voor de dagelijkse behoeften. De duurzame roestvrijstalen tank is getest tot 5 bar en voldoet aan de Europese drinkwaterregelgeving. 

De boilers worden eenvoudig bediend door de bedieningspanelen die aan de muur kunnen worden gemonteerd. Het controlelampje toont de gebruiker de huidige status van de boiler. Alle boilers worden geleverd met een bedieningspaneel, 2 aftapkranen, slangklemmen, montagemateriaal en een meertalige handleiding.